Rendelés: route66kub@gmail.com
Rendelésfelvétel: kiszállítást megelőző hét csütörtök 18.00 óráig

Menű kiszállítás 12.00-14.00-ig

Rólunk

"Hallottál már a Gonoszról? A csúf, kopasz Hókuszpókról?

És a Klubról??? A Route 66 Klubról???

Végre egy hely, ahol magadra találhatsz!

…mert az egyetemi hallgatók élete nemcsak játék és mese…."

 


Igen itt van, megérkezett, megszületett!

A volt Zsiráf söröző „gyermekeként” életre kelt az Egyetemvárosban egy új hely, a Route 66 Klub, mely elsősorban az egyetemi hallgatók közösségi életének színtereként kíván funkcionálni, de mindenki mást is szeretettel vár vendégei közé!

Tevékenységünk sokrétű:

Nem csak mint vendéglátó egység állunk rendelkezésre, hanem széles skálán szervezett programokkal és rendezvényekkel várunk mindenkit!

A Route 66 Club ezen kívül webáruházat is üzemeltet, mely a tervek szerint majd a nap 24 órájában nyújt azonnali elsősegélyt, ha megéheztél vagy megszomjaztál!

Nagy választékkal, akciókkal és nyereményjátékokkal várunk mindenkit!

Bővülő csapatunkba egyetemi hallgató munkatársakat keresünk! Lehet, hogy éppen Téged!

Keress minket!

Miért érdemes az interneten bevásárolni? Az online bevásárlás nem kiváltja, hanem kiegészíti a hagyományos vásárlást. Segítségével megszabadulhatunk a kényelmetlen hétvégi sorban állásoktól, cipekedésektől. Az internetes áruház kínálatában történő válogatáskor pedig nincs olyasfajta vásárlási kényszer, mint a nagyáruházak felpúpozott kínálóiban.

Hogyan működik az internetes áruházunk? Online kínálatunkban kedvére válogathat, kereshet terméknév, márkanév, vonalkód vagy egyéb jellemzők alapján, megnézheti a termékek fotóit, elolvashatja a termékleírásokat. Egy-egy kedvenc termék- és/vagy kosárösszeállítását elmentheti, a termékek kedvencnek jelölésével pedig később is emlékezhet arra, mit talált érdekesnek. Az összeállított megrendelést akár expressz akár normál átfutási idővel megrendelheti, és összesen 6 féle fizetési mód közül választhat.